Gothia Medical - a Good Choice For Life

Vi söker Säljare/Produktspecialist

Vi söker en Säljare/Produktspecialist med ett stort engagemang och driv som vill vara med och förbättra den skandinaviska sjukvården med innovativa produkter.

Placeringen vårt huvudkontor i Billdal, Göteborg.

Distriktet södra Sverige och Danmark.

 

Ansök nu >>

 

 

I rollen som Produktspecialist kommer du att arbeta mot sjukhus för att aktivt sälja in våra produkter samt demonstrera och utbilda läkare, sjuksköterskor, inköpare och medicintekniker.

 

För att lyckas i rollen bör du ha dokumenterad säljerfarenhet och vi tror att du har en akademisk utbildning och ett brinnande intresse för att skapa affärer i både team och individuellt. Som person är du självgående, drivande, kreativ, resultatorienterad och drivs av att leverera det lilla extra. Du är bra på att planera, har lätt för att kommunicera samt skapa och upprätthålla kontakter. Erfarenhet av försäljning inom sjukvård är självklart meriterande, likaså erfarenhet från sjukvården. Du räds inte att lyfta på luren och har ett stort driv samt förmågan att fånga stressade läkares intresse.

 

Kundmöten sker såväl fysiskt som digitalt. Till din hjälp har du ett affärssystem för att på ett optimalt sätt planera och strukturera upp dina försäljningsprocesser. Du arbetar efter en färdig marknadsplan, planerar noggrant och strukturerar upp dina försäljningsprocesser i vårt CRM-system.

 

Som person  vill du utveckla försäljningen inom ditt eget distrikt men har också förmågan att hjälpa andra att lyckas. Du brinner för strategisk försäljning och har vana att driva dina egna projekt.

 

Förmodligen trivs du med att ha många processer igång samtidigt. Du har stor social kompetens, brinner för försäljning, service och support samt gillar att driva affärer i mål. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift, meriterande om du kan hantera danska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett distrikt med stor potential. En bransch under ständig utveckling. Produkter med hög kvalitet och professionella medarbetares stöd för att lyckas. Gothia attraherar varma, professionella människor med driv och målmedvetenhet. Vid anställning väntar en grundlig utbildning i flera steg samt stort stöd vid de första kundkontakterna.

 

Tjänsten

Placering på vårt huvudkontor i Billdal, Göteborg.
Lämplig bostadsort är Göteborg.

Resor och övernattningar ingår i rollen och B-körkort är ett krav.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skift

Vi arbetar med löpande urval av ansökningar och har därmed ingen sista ansökningsdag.
Tillträde så snart som möjligt.

 

Om Gothia Medical AB

Gothia Medical grundades år 1986 och har sedan dess distribuerat och marknadsfört medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska marknaden.
Se även www.gothiamedical.se

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Stefan Welin, Divisionschef, tel. 031-385 09 22 
Philip Malmberg, VD, tel. 031-385 09 00

Ansök

 

Ansök online