Gothia Medical - a Good Choice For Life

Vi söker Säljare/Produktspecialist

Vi söker en Säljare/Produktspecialist med ett stort engagemang och driv som vill vara med och förbättra den skandinaviska sjukvården med innovativa produkter.

 

Ansök nu >>

 

 

I rollen som Produktspecialist kommer du att arbeta mot svenska sjukhus och privatkliniker i distriktet från VGR och norr ut, för att aktivt sälja in våra produkter samt utbilda läkare, sjuksköterskor, inköpare och medicintekniker.

För att lyckas i rollen bör du ha dokumenterad säljerfarenhet och vi tror att du har en akademisk utbildning och ett brinnande intresse för att skapa affärer i både team och individuellt. Som person är du självgående, drivande, kreativ, resultatorienterad och drivs av att leverera det lilla extra. Du är bra på att planera, har lätt för att kommunicera samt skapa och upprätthålla kontakter. Du räds inte att lyfta på luren och du har ett stort driv samt förmågan att fånga stressade läkares intresse.

Meriterande är erfarenhet av försäljning inom medicinteknik i synnerhet inom endoskopi eller gynekologi, likaså erfarenhet från sjukvården.

Kundmöten sker såväl fysiskt som digitalt. Till din hjälp har du ett affärssystem för att på ett optimalt sätt planera och strukturera dina försäljningsprocesser. Du arbetar efter en färdig marknadsplan, planerar noggrant och strukturerar upp dina försäljningsprocesser i vårt CRM-system.

Som person vill du utveckla försäljningen inom ditt eget distrikt men har också förmågan att hjälpa andra att lyckas. Förmodligen trivs du med att ha många processer igång samtidigt. Du har stor social kompetens, brinner för strategisk försäljning, service och support samt gillar att driva affärer i mål.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett distrikt med stor potential i bransch under ständig utveckling. Du kommer att arbeta med produkter av hög kvalitet och professionella medarbetares stöd för att lyckas. Gothia attraherar varma, professionella människor med driv och målmedvetenhet. Vid anställning väntar en grundlig utbildning i flera steg samt stort stöd vid de första kundkontakterna.

 

Tjänsten

Placering på vårt huvudkontor i Billdal, Göteborg.
Lämplig bostadsort är Göteborg.

Resor och övernattningar ingår i rollen och B-körkort är ett krav.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skift

Vi arbetar med löpande urval av ansökningar och har därmed ingen sista ansökningsdag.
Tillträde så snart som möjligt.

 

Om Gothia Medical AB

Gothia Medical grundades år 1986 och har sedan dess distribuerat och marknadsfört medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska marknaden.
Se även www.gothiamedical.se

 

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Philip Malmberg, tel. 031-385 09 00

Ansök

 

Ansök online