Gothia Medical - a Good Choice For Life

Om oss

Gothia Medical marknadsför medicinteknisk utrustning, förbrukningsmaterial, implantat och läkemedel.

Vi arbetar inom följande medicinska fält;

  • Kardiologi
  • Radiologi
  • Kirurgi
  • Endoskopi
  • Urologi
  • Gynekologi
  • Obstetrik
  • Anestesi och intensivvård

Sverige, Norge och Danmark

Gothia Medical AB grundades år 1986 och har sedan dess distribuerat och marknadsfört medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska marknaden. Vi erbjuder utbildning och träning på alla våra produkter, antingen på plats hos er, i våra utbildningslokaler eller hos våra leverantörer. Logistik och distribution sköts från vårt huvudkontor och lager i Göteborg.

Trygghet i vardagen

Medicinteknisk utrustning medför höga krav på support, IT, utbildning och service. På vår serviceavdelning arbetar kunniga och utbildade servicetekniker som står redo att hjälpa till med service och underhåll av er tekniska utrustning. Som ett komplement har vi även tillgång till våra leverantörers serviceorganisationer.

Kommunikation är viktigt. Våra servicetekniker för en kontinuerlig dialog i service- och supportärenden för att hålla dig som kund uppdaterad. Självklart erbjuder vi fördelaktiga serviceavtal för att förebygga problem och ge dig en optimal trygghet i din arbetsvardag.

Innovation och spetskompetens

Konkurrensen mellan företag inom den medicinska branschen ökar. Det märks inte minst på att det blir allt viktigare att konsekvent kunna leverera högkvalitativa produkter och klinisk spetskompetens. Det krävs för att man ska kunna åstadkomma kliniskt fördelaktiga resultat. Detta är vi på Gothia Medical mycket väl medvetna om. Vi har genom åren arbetat oss upp till en position där vi vågar påstå att:

”Gothia Medical tillför, och har kontinuerligt tillfört, marknaden ett flertal ovärderliga och innovativa produkter som annars hade varit otillgängliga för den skandinaviska sjukvården.”

Kvalitetssäkrade enligt ISO 9001

Kontinuerlig kompetensutveckling av personalen och ständig optimering av vårt ledningssystem, ISO 9001, kvalificerar oss som en ledande leverantör av sjukvårdsprodukter. Tillsammans med er kan vi identifiera och introducera nya innovativa alternativ, som för er kliniska verksamhet framåt.

Er kliniska vardag

Vi förbättrar och underlättar er kliniska vardag genom innovativa högkvalitativa produkter, kontinuerlig utbildning, trygg support och snabb service.

Vill du veta mer om oss?

Hör gärna av dig till tel. 031 – 385 09 00

 

Sverige, Norge och Danmark

Sverige, Norge och Danmark