VÅRA PRODUKTOMRÅDEN

+46 (0)31 385 09 00

order@gothiamedical.se

Följ oss

Gothia Medical – Vilka är vi?

Vi är en skandinavisk leverantör av medicinteknik, förbrukningsmaterial och läkemedel inom kardiologi, radiologi, endoskopi, kirurgi och gynekologi.

 

Vår mission

Vår mission är att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till den skandinaviska sjukvården med ett stort engagemang för att förbättra patientresultat och underlätta den kliniska vardagen för våra kunder genom innovativa högkvalitativa produkter, kontinuerlig utbildning, trygg support, snabb service.

Vi är stolta över att erbjuda innovativa lösningar som utvecklas med det senaste inom vårdteknologi och medicinska produkter som kan hjälpa er att ge era patienter den mest effektiva och högkvalitativa vården. Vi ser till att våra produkter uppfyller de högsta kvalitetskraven och är anpassade för de specifika behoven i den skandinaviska sjukvården.

För att säkerställa att våra kunder alltid har den senaste kunskapen och kompetensen inom sin specialitet erbjuder vi också kontinuerlig utbildning med ett stort engagemang för att hjälpa våra kunder att förbli uppdaterade på de senaste rönen och utvecklingen inom sin specialitet.

Vår trygga support och snabba service är också en viktig del av vår mission. Vi finns alltid här för att hjälpa er om det skulle uppstå problem eller frågor. Vi förstår hur viktig er kliniska vardag är, och vi är här för att se till att ni kan fokusera på att ge era patienter den bästa vården möjligt. Vår service och support är en av de saker som skiljer oss från andra företag inom vår bransch, och vi är stolta över att kunna erbjuda detta med ett stort engagemang.

Sammanfattningsvis är vårt företag dedikerat att leverera högkvalitativa produkter och tjänster med ett stort engagemang som hjälper den skandinaviska sjukvården att förbättra patientresultat och underlätta den kliniska vardagen. Vi är stolta över att arbeta med våra kunder och se till att de har allt de behöver för att ge sina patienter den bästa vården som är möjlig.

Gothia Medical Karta
Leverantör av sjukvårdsprodukter sedan 1986

Sedan 1986 har Gothia Medical AB varit en pålitlig leverantör av medicinteknisk utrustning, diagnostiska och interventionella sjukvårdsprodukter, implantat, förbrukningsmaterial och läkemedel till den skandinaviska hälso- och sjukvården. Vi levererar högkvalitativa produkter till våra kunder i Sverige, Norge och Danmark från några av världens mest respekterade leverantörer inom medicinteknik.

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda omfattande utbildning och träning på alla våra produkter. Våra experter kan utbilda och träna personalen på plats hos er, i våra utbildningslokaler eller hos våra leverantörer för att säkerställa att ni får ut det mesta av våra produkter.

Med vårt centrala lager i Göteborg, kan vi snabbt och pålitligt leverera våra produkter till våra kunder över hela Skandinavien. Vårt mål är att förse den skandinaviska hälso- och sjukvården med den mest innovativa medicintekniska utrustningen och bästa servicen som möjligt. Låt oss hjälpa er att ta hand om era patienter på ett säkert och effektivt sätt genom att välja Gothia Medical AB som er leverantör av medicinteknisk utrustning och sjukvårdsprodukter.

Trygghet i er kliniska vardag

Medicinteknisk utrustning medför höga krav på support, IT, utbildning och service. På vår Vi förstår att medicinteknisk utrustning kräver högklassig support, IT-stöd, utbildning och service. Därför har vi en väletablerad serviceavdelning med kunniga och utbildade servicetekniker som är redo att hjälpa till med service och underhåll av er tekniska utrustning. Som ett komplement till våra egna tekniker, har vi också tillgång till våra leverantörers serviceorganisationer för att garantera fullständig täckning.

Vi tror på att ha en kontinuerlig kommunikation med våra kunder, och vår personal håller en regelbunden dialog i service- och supportärenden för att hålla er uppdaterade. Vi erbjuder också fördelaktiga serviceavtal för att förebygga problem och ge våra kunder optimal trygghet i sin arbetsvardag. Genom att ha ett serviceavtal med oss kan ni vara säkra på att ert medicintekniska utrustning är i trygga händer.

Sammanfattningsvis har vi en professionell och väletablerad serviceavdelning som är fullt utrustad för att ge våra kunder support och underhåll av medicinteknisk utrustning. Våra kunniga servicetekniker och tillverkarens serviceorganisationer är alltid redo att hjälpa till när det behövs. Vår kontinuerliga kommunikation och fördelaktiga serviceavtal ger våra kunder en extra nivå av trygghet och förebyggande underhåll.

Innovation och spetskompetens

Det råder hård konkurrens inom den medicinska branschen, vilket innebär att det är avgörande för företag att kunna leverera högkvalitativa produkter och tjänster samt besitta klinisk spetskompetens för att uppnå positiva resultat. Vi är medvetna om detta och är stolta över att ha etablerat oss som en värdefull aktör på marknaden. Vi har genom åren arbetat oss upp till en position där vi vågar påstå att:

”Gothia Medical tillför, och har kontinuerligt tillfört, marknaden ett flertal ovärderliga och innovativa produkter som annars hade varit otillgängliga för den skandinaviska sjukvården.”

Certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001

Vi på Gothia Medical har alltid strävat efter att vara en ledande leverantör av sjukvårdsprodukter, och vi tror att kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal och optimering av våra ledningssystem – inklusive certifieringar som ISO 9001 och ISO 14001 – är avgörande för att uppnå detta mål. Vi är stolta över att ha en högkvalitativ produktportfölj som möter höga standarder för kvalitet och prestanda.

Men vi är också medvetna om att det är vår skyldighet som leverantör att tänka på miljön och dess långsiktiga hållbarhet. Därför arbetar vi ständigt med att minska vår miljöpåverkan genom att ta hänsyn till miljöaspekter i hela vår verksamhet, från produktval och tillverkning till distribution och avfallshantering. Vi vet att våra kunder också värdesätter en hållbar leverantör, och därför erbjuder vi miljövänliga alternativ och råd om hur man kan minska sin egen miljöpåverkan.

Genom att ha en helhetsorienterad syn på vår verksamhet, inklusive både personalutveckling och miljöprestanda, tror vi att vi kan fortsätta att vara en ledande leverantör av sjukvårdsprodukter och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. Vi är också engagerade i att samarbeta med våra kunder för att identifiera och introducera nya innovativa alternativ som förbättrar klinisk verksamhet, samtidigt som vi tar hänsyn till miljökonsekvenserna.

Hör gärna av dig till tel. +46 (0)31 – 385 09 00

Innovation och spetskompetens

Högkvalitativa och innovativa produkter genom klinisk spetskompetens.

Konkurrensen inom medicinsk bransch ökar och högkvalitativa produkter och spetskompetens är nödvändiga för kliniskt fördelaktiga resultat. Vi på Gothia Medical är medvetna om detta och har arbetat oss upp till en position där vi vågar påstå att:

Gothia Medical tillför, och har kontinuerligt tillfört, marknaden ett flertal ovärderliga och innovativa produkter som annars hade varit otillgängliga för den skandinaviska sjukvården.

a

Våra produktområden

Vi arbetar inom följande medicinska fält;

Endoskopi

Endoskopi

Gynekologi

Gynekologi

Kardiologi

Kardiologi

Kirurgi

Kirurgi

Radiologi

Radiologi

Miljöikon
Vi tänker på miljön för en hållbar framtid

Vi tar miljön på största allvar och strävar efter att minimera vår påverkan på planeten i allt vi gör.

Läs mer
Hållbarhet ikon
Att verka på ett ansvarsfullt och hållbart sätt

Hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet och vi arbetar aktivt för att bidra till en mer hållbar framtid.

Läs mer
ISO ikon
Kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 & ISO 14001

Vi är stolta över att vara kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 & ISO 14001 för att säkerställa högsta standard i vårt arbete.

Läs mer
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Markera de områden du är intresserad av

  • Endoskopi
  • Gynekologi
  • Kirurgi
  • Radiologi
  • Kardiologi

  Gothia Medical AB kommer att använda sig av informationen du lämnar i detta formulär för att förmedla branschnyheter, inbjudningar till workshops, produktuppdateringar etc. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor. Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till e-postmeddelandet du får från oss, eller genom att kontakta oss på news@gothiamedical.se. Vi kommer att behandla din information med respekt. För mer information se vår integritetspolicy.

  Nyhetsbrev

  Få vårt nyhetsbrev

  Markera de områden du är intresserad av:

   • Endoskopi
   • Gynekologi
   • Kirurgi
   • Radiologi
   • Kardiologi

   Gothia Medical AB kommer att använda sig av informationen du lämnar i detta formulär för att förmedla branschnyheter, inbjudningar till workshops, produktuppdateringar etc. Genom att klicka nedan godkänner du att vi får behandla din information i enlighet med dessa villkor. Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till e-postmeddelandet du får från oss, eller genom att kontakta oss på news@gothiamedical.se. Vi kommer att behandla din information med respekt. För mer information se vår integritetspolicy.


   Gothia Medical marknadsför medicinteknisk utrustning, förbrukningsmaterial, implantat och läkemedel.
   Vi förbättrar och underlättar er kliniska vardag genom innovativa högkvalitativa produkter,
   kontinuerlig utbildning, trygg support och snabb service.


   Kontakta oss så berättar vi mer!